Image

NK FEŠK - Prozivka igrača seniora – Nedjelja, 21.01.2018.

U nedjelju, 21.01.2018. je na stadionu u Feričancima obavljena prozivka igrača seniorske momčadi NK FEŠK Feričanci.

Sve igrače je pozdravio predsjednik Kluba g. Željko Strilić koji je čestitao svim igračima na ostvarenim rezultatima na malonogometnim natjecanjima tokom zimske prvenstvene stanke, te svima poželio sreću i uspjeh u nastavku natjecanja Kluba. Igrače su pozdravili i ostali članovi Uprave Đuroković, Šteher i Šumrada, te načelnik Općine Feričanci g. Marko Knežević.

Uprava je istaknula da će nastaviti politiku što kvalitetnijeg rada s mlađim kategorijama, a kako je rad i rezultat seniora ogledalo svakog kluba – od seniora se očekuje kvalitetan rad i zadržavanje ili poboljšanje postojećeg plasmana ako se ukaže prilika.

Nakon toga je trener seniorske momčadi g. Milan Tomljenović predstavio plan i program priprema za predstojeću polusezonu. Rad će se odvijati većinom na vanjskim terenima NK Feška, a dio treninga će se obaviti u fitness centru u Feričancima.

Ugovorene su pripremne utakmice: 04.02. Slatina – Fešk, 10.02. Fešk – Sloga Podgorač, 11.02. Mladost Čačinci – Fešk, 17.02. Našk – Fešk, 18.02. Fešk – Našk, 25.02. Fešk – Motičina.

Novi igrač je vratar Ante Knežević, a Klub je napustio Dražen Pavličić (NK Đurđenovac). Vratar Domagoj Žiha prestaje s treniranjem zbog obiteljskih razloga.

Na prozivci su bili prisutni igrači: M. Kapraljević, I. Kapraljević, S. Kapraljević, Marić, Slivka, M. Škiljić, Stipić, Štefančić, Šundalić, Torčić, Vidaković, Šundalić, Barišić, Amidžić, Benković, Vulić, Špehar, Čiš, Zeba, Grekša, Žagar. Opravdano su bili odsutni Lukačić, Bijuklić i Kljajić.

Prvi trening je zakazan za utorak, 23.01. u fitness centru u Feričancima u 17 h.